Lecsó Roájál

 2011.07.12. 22:07

Na itt is lehet igazán magyarosan nem egyetérteni és jobban tudni mindenkinél hogy "a tojásos az igazi, de nem mert én jobban tudom hogy a kolbászos, hülyék vagytok mind mert csakrizzselbazmeg"! Na lépjünk is túl az ezeréves átkon, és lássunk neki az egyetlen igaz lecsónak. Nem fér hozzá kétség hogy csak üveges szalonnán üvegesedik jól a hagyma, és a kolbász is csak úgy ereszti jól az ízeket. Hogy tényleg roájál tartalom legyen daraboljunk még csirkemellet bele, és süssük meg a hagymás kolbászos zsírban, eztán jöhet a paprika, öt darab, meg három paradicsom. Mikor megrottyant minden akkor dobjunk rá tojásokat, harmad tucatot (jó, négyet bazz) és ha megvagyunk ezzel is toljunk rá egy jó negyed kiló főtt rizst. Látjátok feleim szemetekkel.
Nem tudom mit kéne még hozzáfűznöm. Mostantól csak így csinálom. Máshogy nincs értelme.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhashotgun.blog.hu/api/trackback/id/tr843061828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása