Zöldséges Müzli

 2011.03.27. 15:06

Bocs a szünetért, de a Szakítás Utáni Halál Völgyét jártam az elmúlt hetekben, és élni sem volt kedvem, nemhogy főzőcskézni. Viszont a rendelős kaja továbbra sem éri meg, és még mindig nem érzem hogy lelket is főznének bele, úgyhogy feltámadtam. Így született az alábbi kis indító étkecske, ezen a vasárnap délutánon. Kicsit extrém, de újabb konyhai felfedezés. Két fej hagymát, három kis krumplit meg egy egész erőspaprikát egyszerre a wokba, olajon, semmi szalonna, hoppácska. Aztán egy kis zöldborsókonzerv lelet, és mikor ezek jól megpirultak a nagy lángon akkor egy nagy pohár víz és bele fél pohár müzlialap, teljes kiőrlés, négyféle magpehely, semmi gyümölcs vagy mazsola nincs benne, annyira durva én sem vagyok.  Ehhez pirospaprika, végén kis zsálya, só. Kb 5 perc alatt puha lesz a sok magpehely, szóval ésszel és teflonnal csináljuk. Tetejére hintsünk tejfelt bátran. La.

Magyaros ízek, reform alapok, húsmentes, és a müzli előtt új kapuk nyíltak meg konyhámban, mindössze 20 perc alatt. Nálam 8/10.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhashotgun.blog.hu/api/trackback/id/tr222775658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása