A mai ebéd egy teljesen konvencionális szalonnás-hagymás csirkecomb, zöldséges rizzsel. A combra rá a szalonna, meg az újhagyma, a rizs meg a zöldségen nincs mit tárgyalni. Azonban ha utálsz mosogatni, pepecselni, sok edénnyel szórakozni, akkor most figyelj! Csináld így!
Mi a fasz? merül fel a kérdés. Ez egy hőálló tál, alulra a zacskó gyors rizs közvetlen a zacskóból a megfelelő mennyiségű vízzel és mélyhűtött zöldségekkel meg fűszerrel. a tál megfordított tetejébe meg a csirkecombok a rávalókkal. A vége így néz ki.
A rizs megfőtt, a zöldségek nemkülönben, a víz felszívódott/elpárolgott, A csirkecomb puha és omlós lett, (jó bevallom azért locsolgatni kell) összesen egy darab edényt piszkoltál össze, és míg ez sül addig csinálsz amit akarsz, és egyszercsak kész. Ollé! A csirkecomb talán színtelen egy kicsit, de ez miattam van, kicsit későn kezdtem locsolgatni.