Karmamentes Pörkölt

 2010.05.21. 08:24

Fogsz egy kis fej karfiolt, és belezúzod a wokodba, miután a csomag újhagymát már megdinsztelted benne. Aztán ha a karfiol már majdnem szétesik megy mellé a gomba, mondjuk egy jó marékkal. Ja meg egy fej paradicsom, hogy legyen még egy kis plusz benne. Ekko jön a pirospaprika, de kíméletlenül, különben senki nem hiszi el hogy akartál valamit ezzel az egésszel. Még legyen csili is, meg bors, mintha tudnánk mi fán terem ez a pörkölt. Aztán ha úgy látjuk kész azért egy fél pohár tejfölt még keverjünk el benne. Köretnek kuszkusz, vagyis forró vízbe áztatott durvára őrölt búzadara. Ízre egészen pörköltes, és sertések, csirkék és marhák éljenzik neved.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhashotgun.blog.hu/api/trackback/id/tr592019846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása