Na szólok hogy ehhez nincs kép, mert ez az első bejegyzés, és elfelejtettem. A kaja a következő: A két csirkecombra ész nélkül szórsz bazsalikomot, sót, oreganot, és beteríted baconcsíkokkal, ezt hőálló tálban bevágod a sütőbe. Amíg ez alakul addig lisztet, vizet meg olajat keversz el, hogy pont ne ragadjon a kezedhez, és jó sok sót meg fűszert raksz bele, én kurkumát raktam ezért lett sárga. De tényleg rendesen pakold meg, mert én elcsesztem és jó színe lett de íze semmi. Ha ez a csiriz kész, akkor szépen teflonserpenyőben megsütöd. Hát ilyen puha lepény lesz, mint a krumplispogácsa. A csirke azért elég jó lett, akkor vettem ki mikor a szalonna már összetöpörödött a tetején. Két paradicsom hozzá olajbogyóval, és csodás ebéd a vége.
Baconos csirkecomb sárga lepénnyel
2010.05.13. 21:48A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.